Conter by Sc. Trivas Group srl

Conter este gama de termostate ambientale care si-a castigat reputatia in timp, prin implementarea celor mai noi tehnologii, in acelasi timp fiind prezenta in piata la preturi accesibile toturor posesorilor de centrale temice.

De ce conter ?

De ce Conter ? Conter este gama de termostate ambientale care si-a castigat reputatia in timp, prin implementarea celor mai noi tehnologii, in acelasi timp fiind prezenta in piata la preturi accesibile toturor posesorilor de centrale temice.

Termostatul este conceput special pentru comanda unei centrale murale de apartament si/sau aparat de aer conditionat, fiind compatibil cu majoritatea produselor comercializate pe piata la ora actuala, cu comanda pe 24Vcc, sau pe 220Vca. Termostatul va comanda de fiecare data temperatura dorita de dvs. catre centrala sau aparatul de aer conditionat si va mentine temperatura ambianta pana cand veti dori sa o modificati.

Termostatele Conter se pot folosi cu succes si in alte aplicatii, cum ar fi incalzirea cu panouri radiante, crearea de microclimate in sere, spatii pentru depozitare etc.