Despre noi

Cine suntem

Trivas Grup srl este o societate comerciala infiintata in anul 1993, avand ca domeniu de activitate comertul cu ridicata si amanuntul, pentru materiale de instalatii termice, gaze si sanitare.

Firma este importator direct pentru sisteme de instalatii termice, gaze, climatizare, sisteme de protectie pentru echipamente monofazice, reusind sa isi consolideze o pozitie deosebita pe piata de profil din tara. Societatea comerciala este un binecunoscut distribuitor de termostate ambientale, oferind in areal marcile consacrate, iar din anul 2012, implementand denumirea proprie, Conter. Aceste termostate de ambient, foarte cunoscute ca si design, se deosebesc prin fiabilitate, datorita componentelor de origine japoneza din care sunt construite.

In timp, printr-o atenta analiza proprie, dar tinand cont si de sugestiile clientilor nostri, am reusit sa aducem in gama accesoriilor termotehnice, prezenta serie numita si clasica si care se compune din patru modele. Este vorba de termostatul de ambient Conter CT3S, neprogramabil cu legatura la centrala termica prin fir, omologul sau cu unde radio Conter CT3S, dar si setul de cronotermostate, anume Conter CT7S, termostat programabil cu comanda la centrala prin fir si Conter CT7W, varianta cu legatura prin unde radio.

La aceasta serie clasica, incepand cu vara anului 2015, i s-a adaugat si versiunea noua, asa incat, in prezent comercializam opt modele de termostate de ambient. Modelele clasice au fost profund imbunatatite, atat sub aspect tehnic, cat si estetic. Practic noile modele de termostate (T3, T7, T3W si T7W) sunt nu numai unice pe piata romaneasca, dar si cele mai fiabile termostate de ambient. Capabile sa comande simultan atat un cazan de incalzire, cat si o unitate de racire, cu un ecran si un set de comenzi prietenoase, la care adaugam si o eleganta a liniilor si iluminatul de fundal, care poate fi de culoare albastra sau portocalie, au atras atentia distribuitorilor, dar si clientilor persoane fizice.

Asiguram tot suportul logistic si informatic de care dispunem in vederea unei colaborari de cea mai buna calitate. Experienta si portofoliul de clienti creat in anii de cand firma exista in piata, sunt atuuri cu care ne mandrim fata de competitori. Produsele noastre beneficiaza de o larga apreciere in randul clientilor, motiv pentru care, de la an la an, categoriile acestora se dezvolta. Un alt avantaj consta in faptul ca fiind importatori, gama de articole beneficiaza de preturi speciale, la care se adauga si flexibilitatea mijloacelor de plata si transport.

Periodic aducem in atentia colaboratorilor, dar si a clientilor, noi game de termostate de ambient, care sa fie cel putin la fel de apreciate precum seriile aflate in productie. Dorim sa fim in pas cu progresul tehnic si sa transformam termostatul de ambient intr-un instrument indispensabil oricarei locuinte.